Fremragende anmeldelser på Trustpilot

Buledoktors professionalisme og service har glædet

tusindvis af kunder.

Vand og skidt afvisende

Vand, snavs og skidt sætter sig ikke fast til lakken. Der er sjældnere behov for at vaske bilen.

Ridse-fri bil

Opti Coat går I kemisk forbindelse med den originale klarlak, og skaber en hårdere overflade. Dette betyder at lakken ikke er lige så modtagelig overfor småridser.

Hvad er Opti Coat ?

Opti Coat er en meget slidstærk keramisk overflade belægning (lidt som en ekstra klarlak), der permanent giver en overlegen beskyttelse mod skader som fx. ridser på bilens lak og øvrige exteriør. Opti Coat er ikke en voks eller forsegling, der bliver vasket af med tiden. Opti Coat går i en kemisk forbindelse med bilens klarlak, og beskytter bilens overflade permanent. Opti Coat beskytter mod både ridser, snavs og UV-stråling.

Et enkelt lag Opti Coat er ca. 2 mikrometer tykt. Sammenlignet med andre produkter til lakbeskyttelse er Opti Coat omkring 100 gange så tykt, da flere udførte tests viser, at voks forsegling er ca. 0,02 micrometer tyk. Dette gør Opti Coat i stand til effektivt at absorbere skader, som ellers ville ødelægge lakken. Vaskeridser og andre småridser bliver ikke alene formindskede af den hårdere overflade, de kommer heller ikke ind til lakken, men bliver i coatingen. Derved bliver lakken bevaret Opti-Coat Pro+.

Opti Coat giver fuldstændig beskyttelse mod syreholdige ting som fx. Fugleklatter, der ellers kan lave meget alvorlige lakskader. Opti Coat bliver ikke ætset eller opløst af disse syreholdige ting, og derved bevares en ren, skinnende og ubeskadiget lak.

Hvordan foregår det ?

Beskadiget overflade på klarlakken

Buledoktor renser og polerer klarlakken så overfladen er glat og jævn

Opti Coat keramisk forsegling påføres for at restaurere og beskytte klarlakken

Gloss-Coat

Beskyttelse

Varighed

Glans

Opti-Coat Pro

Beskyttelse

Varighed

Glans

Opti-Coat Pro+

Beskyttelse

Varighed

Glans

Beskyt din bil nu!

Se pakker