Kontakt os

Vores adresser

Valhøjs Allé 158
2610 Rødovre
CVR: 43728326
Rypevang 6
3450 Lillerød
Cypresvej 19
7400 Herning

Om os

Det at være Danmarks første ”grønne” værksted er lidt specielt. Vi udbyder “grønne løsninger” i forhold til buleopretning og andre reparationer. Det kan være alt fra små til store skader. – Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring i bilbranchen, og de er også nogle af de eneste i Danmark, der kan reparere en bil på den ”grønne” måde.

Vi har i slutningen af 2018 og starten af 2019 formået at udarbejde en grøn platform med nye strategier, der gør det enkelt og sikkert for os, kunderne og miljøet. Vi vil være med til at skabe en by med renere luft og mindre støj i fremtiden. Vores ambitioner er store, og vi kæmper for at indfri dem. Vi vil med vores nye strategier og vision gøre en forskel for den nuværende og de kommende generationer. Dette kan vi gøre ved at være det første ”grønne” værksted. Med vores stærke tekniske kompetencer er vores mål om at være Danmarks første og førende udbyder på markedet, går vi efter en yderst positiv oplevelse for kunderne. Dette kan også ses på vores trustpilot-profil, hvor vi er i toppen af hele Danmarks autobranche.

De fleste tror, det er dyrt, besværligt og langsommeligt at benytte ”grøn” reparation af karosseriskader, men det er bestemt ikke tilfældet hos os. Vi er hurtigere, billigere og væsentligt bedre for miljøet end konventionelt pladearbejde..