Kontakt os

Vores adresser

Mileparken 16
2740 Skovlunde
Rypevang 6
3450 Lillerød
Cypresvej 19
7400 Herning
Gl. Århusvej 241 b
8800 Viborg
Tigervej 12-14
4600 Køge
Islandsgade 26
4690 Haslev
Fabriksvej 5
6580 Vamdrup
Rokhøj 8
8520 Lystrup
Odensevej 101
5260 Odense
Sundsholmen 4
9400 Nørresundby
Bugattivej 10
7100 Vejle
Ellegårdsvej 11
6400 Sønderborg

Om Buledoktor

Buledoktor er et landsdækkende smart repair netværk med 14 værksteds lokationer af Buledoktor i Danmark.

Buledoktor er eksperter i at reparere parkeringsskader, såkaldte "Bilka buler", mindre skader, hærværksskader, skader fra nedfald eller hagl, samt ridser ved hjælp af deres innovative "grøn smart repair"-teknologi.

Buledoktors teknikere anvender avancerede metoder, der også benyttes på bilfabrikker til kvalitetskontrol af nye biler. Dette sikrer en hurtig, omkostningseffektiv og miljøvenlig reparation af kundens bil.

Buledoktors specialitet er PDR (Paintless Dent Repair), der gør det muligt at rette buler og skader uden brug af spartelmasse og lakering, hvilket bevarer bilens oprindelige udseende. Skulle der være behov for maling, håndterer Buledoktor også dette med største omhu.

For kunden betyder dette, at mange skader kan repareres uden synlige spor, og ofte kan lakering undgås helt. Buledoktor kan tilbyde kunderne en service, der ikke alene er bekvem, men også bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Buledoktor genanvender alle reservedele i stedet for at udskifte hvor det er muligt for at spare miljøet og CO2 udledning. Vi reparerer bildele som plastik, karrosseridele, lygter, kofanger og alt hvad der er muligt at genanvende. Fordi bilens originale dele er endnu engang de bedste og dem prøver vi altid at bevare fordi det er bedst for miljøet og det reducerer CO2 udledningen med op til 99%.

Vi ser frem til at hjælpe kunderne med at holde deres bil i topform på den mest miljøvenlig måde!

Her er nogle af de fordele, kunden kan forvente hos Buledoktor:

Reparation: Buler, revner og ridser repareres effektivt uden lakering ved brug af grøn smart repair-teknologi. Hurtig Service: Skader repareres hurtigt, og vi tilbyder en gratis lånebil, hvis det er nødvendigt. Avanceret Buleopretning: Selv når lakering er nødvendig, anvender Buledoktor først deres grønne smart repair-teknik for at minimere miljøpåvirkningen. Høj kvalitet: Hos Buledoktor går vores engagement i miljøet hånd i hånd med vores forpligtelse til højeste kvalitetsstandarder. Selvom vi prioriterer miljøvenlige metoder, sikrer vi, at hver reparation opfylder de strengeste kvalitetskrav.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte Buledoktor på info@buledoktor.dk eller ringe til os på 50 19 16 88. Læs mere om Buledoktor på www.buledoktor.dk