overfører

Grøn smart repair på buler i bil

Smart repair står for ”Small (to) Medium Area Repair Technology” og betyder, at du kan spare tid, penge og reducere CO2-udledning ved at reparere din bil hos Buledoktor med grøn smart repair. Læs om denne nye grønne måde at få lavet din bil hos Buledoktor.

Buledoktors fokus er at reducere CO2-udledningen med grøn smart repair. I stedet for udskiftning af de beskadigede dele, udfører vi bule opretning og reparerer altid en beskadiget del, hvis det er muligt, for at reducere CO2-udledningen. Hvis vi ikke kan redde delen eller en bule fra maling, vil vi bruge vores PDR-ekspert teknologi til at forberede delen eller bulen til maling. Det betyder enorme tidsbesparelser på spartling og forberedelse hos autolakering, hvilket reducerer omkostningerne. Vi sparer op til 99 % CO2-udledning, for eksempel ved at genbruge og reparere en for- eller baglygte i stedet for at købe ny.p>

Smart reparation af for- og baglygter

I dag udskiftes mange for- og baglygter ved skader via forsikringsselskaber, selvom de kun har mindre ridser eller buler. 30-40 % af alle for- og baglygter kan genbruges ved slibning i flere trin for at fjerne skaderne i lygten. Efterfølgende males og poleres forlygten med industriel klarlak med højt uv-tal, designet specielt til for- og baglygter, for at give samme originale styrke og udseende, som for- og baglygter er bygget til fra fabrikssiden.

Smart reparation af alufælge

Alufælge til biler (især elbiler har store alufælge) kan renoveres for ridser, skrammer eller indhug fra kantsten i stedet for at købe nye. Alufælge med skrammer eller ridser kan repareres ved at slibe området for at fjerne skaden. En filler kan bruges til at reparere fælgens profil, før den slibes igen for at opnå en perfekt glat fælg til bilen. Ved afslutningsvis at påføre en primer og farvekodet maling sikrer vi, at fælgene ser ud som nye igen. En ny alufælg kan koste helt op til 50.000 kr. eller mere, og besparelserne er store ved at udføre bule opretning og reparere i stedet for at købe en ny.

Smart repair bule reparation af for- og bagkofangere

Plastkofangere kan ofte repareres med speciallim, og ridser og skrammer i kofangere kan fjernes hurtigt med enten polering, spotreparation eller bule opretning, som er omkostningseffektivt sammenlignet med traditionelle karosserireparationer. På grund af brugen af smart repair kan vi reparere din kofanger hurtigt, på en måde, der er bekvem og så økonomisk som muligt for dig.

Smart repair af små ridser og skrammer på bilens karrosseri

Hos Buledoktor kan vi udføre bule opretning og polere mindre ridser eller skrammer væk med vandslibning, en smart repair-teknik, der sliber med et meget fint slibemiddel, til ridsen eller skrammen er væk. Herefter polerer vi lakken igen, så den er så god som ny. Skulle der være behov for maling, håndterer Buledoktor også dette med største omhu.